Holografisk kinesiologi

En fysisk behandling som med hjälp av nervsystemet och manuell muskel-
testning identifiera det som stör kroppen mest och stärka immun-
försvaret med tex näring eller örter för att öka möjligheten till självläkning.

I behandlingen lyssnar vi på vad kroppen själv önskar hjälp och stöttning med. Det kan inkludera mentala energimässigga  och strukturella behandlingstekniker.

Passar dig som önskar förändring, må bättre,
optimera ditt välmående eller öka din prestation.

I behandlingen används Friways produkter.

Observera att inga eventuella näringstillskott ingår i priset

För en så optimal behandling som möjligt undvik starka dofter både i kläder och på kroppen. tex parfymer, tvättmedel o sköljmedel när du kommer på behandling.

(Utbildad genom Kilmaninstitutet)

Friways produkter

Bringma friskvård använder sig av Friways produkter i behandlingarna och kan beställas eller köpas i samband med behandling eller överenskommelse. Snabbast når du mig genom sms eller mail

Kinesiologisk behandling

I behandlingen letas obalanser genom muskeltestning. Behandlingen avser att organisera ett oorganiserat nervsystem och påverka kroppens egen självläkningsförmåga för bättre välmående. Under behandlingen strävas efter att släppa spänningar och blockeringar och stärka upp där det behövs för bättre balans strukturellt, emotionellt, näringsmässigt och ett ökat energiflöde.

Jag rekomenderar främst Holografisk kinesiologisk behandling men övrig strukturell kinesiologisk behandling går att boka.

Om du följer länken får du veta mer om vad en behandling kan innebära     

Vad är kinesiologi?  http://www.kinesiologi.se/kinesiologi.pd

 

Kinesiologisk Käkledsmassage/ käkledsterapi

Störningar i käkleden kan orsaka många slags problem tex huvudvärk, sväljproblem mm . Det kan vara lätt för många att "bita ihop" i vissa situationer. Många får ont, besvär i nacke eller axlar och det kan vara en utmaning att återgå till ett avslappnat läge.

I käkledsbehandlingen masseras käkens muskler både på utsidan och insidan för att släppa  spänningar. Behandlingen inkludera förutom massage av käkmuskulatur och nacke även en emotionell del och viss akupressur. Dessutom kikar vi lite på fötterna och balansen.

Under behandlingen inkluderar vi hela kroppen från Fot till Knopp. Rekomenderar att vid en första behandling boka en 90 minuters behandling.

Utbildad genom Svenska kinesiologiskolan, Mac Pompeius Wolontis och Tone Lycke på Hands On Kroppsterapi

 

Diplomerad Kinesiolog genom kinesiologskolan.se

Bringma har en skriven integritetspolicy

Ansvarsförsäkrad

F-skattesedel