Nyfiken på Body Love/Body Love Tantra Yoga?

Erbjuder Body Love Yogan i Uppsala. En stilla, skonsam o inkännande Yoga.

För mig har Body Love yogan blivit en möjlighet att nyfiket utforska vad som pågår inuti, i nuet. Ett stilla möte med mig själv. En möjlihet att omfamna, lyssna o lära känna det som pågår i kroppen stund för stund.

Vi yogar i en liten gemytlig sal för endast 6 personer.

Boka ONLINE och betala med swich i samband med bokning. 

Det går även att skicka en intresse anmälan via via sms eller mail,  så bekräftar ifall det finns en plats tillgänglig. 

Swich: 123-668 87 82

Letar du lärare/instruktörer nära dig, retreat, utbildning eller bara mer nyfiken?

Utbildad till Body Love Yoga samt Body Love Tantra Yoga lärare 2021 hos   Mia Lehndal.  

Body Love Yoga

Body Love Yoga är en meditativ form av yoga med fokus på avslappning i rörelse. Vi guidar kroppen tillbaka till sitt naturliga rörelsemönster där den så småningom kan uttrycka sitt autentiska ansträngningslösa flöde. Kombinationen av djup avslappning och väckande av slumrande muskler som behöver aktiveras för en sund balans i kroppen, balanserar yin och yang och ger dig tillgång till mer av din inneboende kapacitet. På yogamattan och i livet som helhet.

Vägen till självkänsla på djupet går genom kroppen. För att utveckla äkta och innerlig kärlek till oss själva behöver vi ha intim kontakt med våra egna kroppar. Vi behöver lära oss att älska och omfamna dem precis som de är i varje ögonblick. Vi behöver också medvetet ge dem uppmärksamhet och kärlek för att de ska fortsätta att vibrera av livslust genom ett helt liv.

I Body Love Yoga får du nycklarna till att älska dig själv på djupet. Kärleken kommer som bekant inifrån och den här yogan syftar bland annat till att du ska komma i kontakt med din inre kärlek, integritet och sensualitet.

Body Love Tantra Yoga

Body Love Yoga är en tantrisk yogaform i bemärkelsen att den stödjer och guidar oss att känna oss själva på djupet av vår varelse. De klasser som benämns tantrayoga har ett tydligare fokus på den sexuella aspekten av att känna oss själva på djupet, dock helt utan sexuell aktivitet. Det handlar om att utforska den sensuella och sexuella energin inuti den egna kroppen, utan att varken undertrycka den eller agera ut den. Det är i utrymmet mellan dessa två ytterligheter som vi kan möta oss själva som sexuella varelser på djupet. Om inget annat anges utförs yogan individuellt utan interaktion med andra.