Varmt Välkommen till Bringma friskvård

Jag som driver och ger behandlingar på Bringma friskvård heter BrittInger Magnusson

Ett av mina stora intressen de senaste åren har varit personlig utveckling. Begreppet personlig utveckling kan innefatta så mycket och vi väljer själva de områden och förmågor vi vill utveckla och på vilket sätt.

När jag började med personlig utveckling började jag med att skriva dagbok varje kväll. Att lära mig att fokusera på det jag faktiskt gjort och det som varit bra med dagen istället för tvärtom. Jag funderade på vad jag hade att vara tacksam över istället för det motsatta. Att sätta upp  mål för dagen som var relevanta där egentid och återhämtning  inplanerade. Det var en utmaning i början, för jag var inte van, men för mig var det viktigt. Min upplevelse var  att något behövde förändras och jag var beredd att göra det.

 

 

 

På den personliga  resan har jag fått  många insikter och  medvetenhet över val jag gjort och gör.

Jag har även fått en djupare förståelse för hur viktigt det kan vara att ta hand om sig själv, att älska sig själv och vara sin egen bästa vän. Att vi inte kan förändra någon annan men när vi förändrar oss själva så kan även den yttre verkligheten förändras.Hur lite vi vet om någon annans inre och hur viktigt det kan vara, att vara en medmänniska, lyssna och bara våga vara närvarande. Hur viktigt det kan vara att våga fråga eller att våga vara sårbar.

Vikten av att förstå både sig själv och andra i den mån vi kan men även  sätta hälsosamma gränser  för sitt eget välmående, att uttrycka sitt ja eller nej,  ge sig ut på nya äventyr, förverkliga drömmar eller lära nytt.

Behovet att lära mig mer ledde  till en personligledarskapshelg hos MT-gruppen och coachutbildningar på livscoachakademin. Många ämnen fascinerade och jag ville veta mer om bla om känslor, relationer, kommunikation och energiflöden och hur vi påverkas av varandra och vår historia. Därefter öppnades nya intressanta dörrar på min väg där kinesiologin och healing var några.

Jag har nyfiket lärt mig mer om  tankar, känslor och behov och hur och hur de från stund till stund förändras och hur olika det kan se ut hos varje unika individ. Hur historien (vår ryggsäck) påverkar och kan begränsa eller bli en styrka och hur vi på olika sätt kan påverka vårat eget men även andras välmående bla genom hur vi lyssnar och kommunicerar med varandra och  genom olika energitekniker påverka på djupet i dåtid, nutid och framtid.

Ju mer jag lär, så inser jag hur mycket kunskap det faktiskt  finns och gör mitt bästa för att ödmjukt lära mer steg för steg.

Jag vandrar vidare mot min vision att vara sann mot mig själv och andra, leva som jag lär och kärleksfullt vara min egen bästa vän med brister och oförmågor. Att varken vara mer eller mindre utan bara få vara mig själv.

En resa där allt kan vara möjligt.

För mig har namnet Bringma en symbolisk betydelse, det symboliserar min livsresa. En resa som fortsätter och kanske möts vi.