Lite om mig

Ett av mina stora intressen de senaste åren har varit personlig utveckling. Begreppet personlig utveckling kan innefatta så mycket och vi väljer själva de områden vi vill utvecklas i och på vilket sätt och om vi vill eller orkar.

När jag började med personlig utveckling var det första jag började med, att skriva dagbok varje kväll. Att lära mig att fokusera på det jag faktiskt gjort och det som varit bra med dagen istället för tvärtom. Att fundera på vad jag hade att vara tacksam över istället för det motsatta. Att sätta upp små mål för dagen som var relevanta. Där var egentid och återhämtning  inplanerade. Det var en utmaning i början, för jag var inte van. Men för mig var det viktigt. Det var min upplevelse att något behövde förändras.

 

 

 

Jag fick en djupare förståelse för

Hur viktigt det kan vara att ta hand om sig själv.

Att vi inte kan förändra någon annan än oss själva men när vi förändrar oss  så kan även den yttre verkligheten förändras. Hur lite vi vet om någon annans inre och hur viktigt det kan vara, att vara en medmänniska, lyssna och göra sitt bästa att förstå i den mån vi kan.

Jag har nyfiket lärt mig mer om mig själv, mina känslor och vilka behov jag har och hur de från stund till stund förändras. Hur historien (vår ryggsäck) påverkar och kan begränsa oss eller bli till en styrka och hur vi på olika sätt kan påverka vårat eget men även andras välmående bla genom hur vi lyssnar och hur vi kommunicerar med varandra.

Behovet att lära mig mer ledde mig till en personligledarskapsutbildnig och flera coachutbildningar. Därefter öppnades nya intressanta dörrar på min väg, där kinesiologin och healing var några.

Många ämnen fascinerade och jag ville veta mer.

Ju mer jag lär mig så inser jag hur lite kunskap jag har och gör mitt bästa för att ödmjukt öva vidare mot min vision att vara sann mot mig själv och andra, leva som jag lär och med alla brister och oförmågor vara nöjd med den jag är. Att varken vara mer eller mindre utan bara få vara mig själv.

För mig har namnet Bringma en symbolisk betydelse, det symboliserar min livsresa. En resa som fortsätter och kanske möts vi.